GamleNarvik:Brukerforum

Fra GamleNarvik
Sideversjon per 10. jun. 2011 kl. 06:53 av Bjørn Bæverfjord (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre sideversjon | Nåværende sideversjon (diff) | Nyere sideversjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er en side for spørsmål og generell diskusjon om alt som har med nettstedet Gamle Narvik å gjøre. Diskusjon om enkeltartikler og innholdet der, føres på artikkelens tilhørende diskusjonsside. Med å bruke signaturknappen (nummer to fra høyre i knapperaden ovenfor) får du både signert og datert innlegget. Klikk rediger og skiv i vei. Siden overvåkes av webmaster


Jeg håper at jeg på denne måten kan finne ut litt om Marie Emilie Nyrem, f 1877 i Vefsn og Olaf Alfred Olsen, f 1877 i Vefsn. Han arbeidet først som rallar i Rombaksbotn og siden som konduktør ved jernbanen i Narvik. Hans far het Olaus Olsen og var gift 2 ganger, første gang med Anna Johansdatter og andre gang med Klara ?. Han arbeidet også som raller i Rombaksbotn. Vi skal se om vi kan få laget et slektshefte om slekta fra Vefsn så jeg håper at noen har et eller annet å bidra med? Hilsen Torunn Bjørkli (tidligere Narvik) nå Australia.--Torunnmarie 12. jan 2007 kl.04:03 (CET)


Min morfar (trippoldefar?) Martin (Marthin)Johan Vahlberg-Aronsen tillhör dom som omkom under bombningen av Narvik den 2:a April 1940. Han finns med på minnestavlan uppe på museet (g:a fiskehallen). Jag söker efter hans nu levande släktingar förutom min mor och hoppas någon kan hjälpa mig med att upptäcka och lära mer om min morfar som jag aldrig har träffat eller sätt ett foto av. Bakgrund: Han är son till Aron Arktander Gabrielsen 18420719 Törrestad, Ofoten og Ingeborg Sofie Har-Berntsdatter 18380515 Lien, Ofoten. Martin hade syskonen Marie, Berent, Konstantze, Hans og Matilde. Kanske har "Strand" något att göra med saken. Jag är tacksam för all hjälp som kan nå.. Robert Wahlström, geno@sinunda.se. Själv bodde jag i Narvik 1956-1960 och har många minnen (och foto) från byen.Gamle Narvik trenger en egen logo oppe til venstre, sånn som det er nå må man klikke på logoen til Museum Nord for å komme til hovedsiden, noe som er svært ulogiskt. Det er heller ingenting som viser at man er på Gamle Narvik hvis man ikke er på hovedsiden. How do I change the logo? --Bjørn Bæverfjord 10. jun 2011 kl.06:53 (CEST)